Som oftest er det samboeren som står for middag her i huset. Men her om dagen var jeg alene med jentene og måtte komme på noe godt som ikke tok altfor lang tid å lage. I tillegg måtte det være noe som falt i smak hos eldstejenta på 4 år. Etter en kjapp handlerunde inne på Rema, endte jeg opp med en vegetarisk utgave av pasta med tomatsaus.
Slik gjør du:
- Kok opp linsepasta i ca 8 minutter.
- Ha i frosne erter de siste minuttene av koketiden.
- Hell av vannet og bland oppi kjelen 1 glass Rema1000 pastasaus. Denne er uten både sukker og tilsetningsstoffer!
- Ha i en pakke økologiske kidneybønner (som du siler av mens pastaen koker).
- Avkjøl noen minutter og hell over litt olivenolje og tilsett det du ønsker av krydder.
Hvis du vil ha noe kjøtt oppi, stek kjøttdeig, kylling eller pølser mens pastaen koker.
Denne gikk ned på høykant både hos meg og 4-åringen 😊
Vil du ha oppskrift på god og enkel rotmos til middag, finner du dette her.